Στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας

Οι γειτονιές μας στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας (Περιστέρι, Αιγάλεω, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Ίλιον, Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Αγία Βαρβάρα) υποφέρουν από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Οι πολίτες στις περιοχές μας έχουν πληγεί άνισα από την πολύ υψηλή ανεργία (μεγαλύτερη από όλη την Αττική), το χαμηλό επίπεδο ανάπτυξης, τα υψηλά ποσοστά φτώχειας , τα πολύ έντονα κοινωνικά προβλήματα, την έντονη περιβαλλοντική υποβάθμιση.

Αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Είναι κρίσιμο να αντιμετωπίσουμε μαζί τις προκλήσεις χτίζοντας μια ανοιχτή κοινωνία που θα αντιμετωπίζει ριζικά τις παθογένειες που προκάλεσαν την κρίση και τα χρόνια προβλήματα άνισης ανάπτυξης. Χτίζοντας μια ανοιχτή κοινωνία που θα εξασφαλίζει κοινωνική συνοχή, θα ενισχύει την ανταγωνιστικότητα και θα φέρει τις περιοχές μας στην πρώτη γραμμή, σε ισότιμη θέση δίπλα στις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας.

Αυτή τη μάχη δεσμεύομαι να δώσω εντός ή εκτός Βουλής, σαν νέα πολιτικός που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στον μεγαλύτερο Δήμο των δικών μας περιοχών, στο Περιστέρι.

Φυσικά, ζώντας στο Περιστέρι από μικρό παιδί μέχρι σήμερα, βρίσκομαι καθημερινά δίπλα στους πολίτες των δικών μας περιοχών.