απόψεις, δημοκρατικοί θεσμοί, ενεργοί πολίτες

Σαν απάντηση στις δηλώσεις Σκουρλέτη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς, με αυτή την «αριστερά» που θεωρεί «τοξικό» τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, τον πρώην Πρωθυπουργό, που σε συνθήκες βαθιάς κρίσης έβαλε μπροστά το συμφέρον της χώρας, διακρίθηκε για τις μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, πολέμησε τη συντήρηση, τα συμφέροντα, τις πελατειακές πρακτικές.

Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς, με αυτούς που κατέβηκαν στις πλατείες μαζί με την ακροδεξιά και τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, απέναντι από την Κυβέρνηση του Εμείς και των Μεταρρυθμίσεων.

Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς με τους «συνεργάτες» της ακροδεξιάς του Καμμένου και της Καραμανλικής δεξιάς, που ανερυθρίαστα τώρα προωθούν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας και πάλι τον πρώην Υπουργό της Καραμανλικής Δεξιάς Πρ.Παυλόπουλο.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Σαν απάντηση στις δηλώσεις Σκουρλέτη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας”

  1. Πολύ σωστή τοποθέτηση κ. Σταύρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στην Εξουσία με ψεύτικα συνθύματα. Κυβέρησε με δεξιές κορώνες των ΑΝΕΛ; Και τώρα πολιτεύεται : στο βλέπουμε και πράττουμε,στο υπέρ πέραν χωρίς στόχους και χωρίς πιξύδα διακυβέρνησης με αποτέλεσμα ο καθείς τους να λέγει και να πράττει με πλήρη ανευθυνότητα.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.